top of page
Caută

Ce este lacul nuanțat?

Ocupandu-ne de peste 20 de ani cu aceste produse, am reusit sa gasim retetele perfecte, ce nu dezamagesc, pentru orice aplicatii din lemn.


Spre deosebire de celelalte produse, acesta isi formeaza o pelicula deasupra lemnului, ce il protejeaza in totalitate. Cu lacul nuantat de la noi nu veti intampina greutati din partea cariilor, mucegaiului sau al degradarii in timp. Pelicula ii confera lemnului un aspect frumos, curat si aranjat si il fereste inclusiv de zgarieturi superficiale. Pigmentii ofera de asemenea rezistenta foarte mare la UV, astfel incat aplicatii de tip cabane, garduri sau foisoare sunt ani la rand protejate, fara sa apara schimbari de culori pregum ingalbenirea sau exfolierea.


Foarte multi clienti de-ai nostri ne-au laudat lacul nuantat spunand ca rezista si 7 ani fara interventii. Noi recomandam slefuirea fina si reacoperirea cu un strat odata la 4-5 ani. Astfel, asiguri sanatatea si aspectul lemnului pentru perioade lungi si te scapi de stresul asociat cu deteriorarea aplicatiilor, renovarea lor sau chiar schimbarea cu totul.


Totodata, pentru a simplifica tot procesul de aplicare al acestui produs. Mai mult nu inseamna mereu mai bine. Astfel, nu mai trebuie cheltuit si pe un grund pentru lemn sau alte solutii de pregatit zona de aplicare. Lacul se aplica direct, fara diluare sau alte alterari. Se intinde superb cu pensula, dar poate fi aplicat si prin pulverizare cu pistol.


Avem o poveste intreaga despre produsele noastre. Daca vrei sa fii la curent cu toate, lasa-ne e-Mailul tau in josul paginii.73 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page