top of page
Caută

De ce pe baza de apa? Iata 4 motive:

De-a lungul timpului, lacurile si vopselele au folosit diferite baze si aditivi pentru a indeplini diferite cerinte. Evolutia tehnologiei, dar si limitele de poluare moderne au sugerat trecerea de la baze alchidice sau uleioase catre cele apoase.


Producatorii au vazut astfel, o mare oportunitate pentru inovare in acest domeniu si au ales sa expeimenteze in scopul productiei de lacuri si vopsele pe baza de apa. De obicei, un motiv bun este de-ajuns sa iti motiveze alegerea. Noi iti oferim 4 motive foarte bune pentru alegerea lacurilor noastre pe baza de apa.


1. Timp de uscare extrem de mic


Traim intr-o lume accelerata, totul trebuie sa se intample cat mai rapid si la timp, pentru a nu obtura itinerariul. Chiar si cand vine vorba de lucruri importante, cum ar fi alegerea lacului perfect pentru noua terasa, ne dorim ca produsul ales sa lucreze cu noi, nu impotriva noastra.

De aceea lacurile noastre au un timp de uscare foarte mic, intre 3-5 ore intre straturi, astfel, intr-o singura zi poti vedea deja rezultatul dorit. Trecut-au vremurile cand lacul sau vopseaua trebuia lasat peste noapte sau chiar 24 de ore pentru un rezultat excelent. Acum, o simpla pauza de masa este tot ce trebuie, pentru ca tu sa vezi rezultatul dorit in cel mai scurt timp, astfel, iti eficientizezi munca si ai timp pentru mai multe lucruri.


2. Fara miros, fara discomfort


Cand vine vorba de vopsea, nu dureaza mult si cu totii ne imaginam scara aceea de bloc vechi, proaspat vopsita, ce continua sa emane mirosul acela asfixiant ce dadea dureri de cap. Ei bine, terasa ta nu va retine niciodata acest miros, deoarece lacurile noastre pe baza de apa nu au un miros sesizabil.

Asta inseamna ca nu este daunator pentru tine, iar combinatia intre acest aspect si punctul anterior inseamna ca poti lacui pe interior astazi, iar maine te poti instala in camera.


3. Uita de diluant


Ca tot vorbeam de eficienta, beneficiul il vei resimti si in buzunarul tau. Lacurile noastre nu au nevoie de diluant, se folosesc direct din galeata. Astfel reduci costurile lucrarii si automat si timpul de executie.

Recomandam utilizarea pensulei pentru un finisaj frumos, ce scoate in evidenta fibra lemnului datorita directiei de aplicare a lacului. Daca esti amator sau profesionist si preferi sa aplici prin pulveriare, aceleasi reguli se aplica: nu trebuie diluat sau alterat in orice fel. Toate ustensilele se spala bine cu apa calda.


4. Pelicula obtinuta este mult mai rezistenta


Pelicula este invelisul pe care il formeaza lacul la suprafata lemnului. Cand lucrezi cu produsele noastre pe baza de apa, ai de a face cu un produs ce formeaza o pelicula flexibila, rezistenta in timp la zgarieturi, fluctuatii de temperatura si uzura.


De asemenea, culorile si luciul sunt foarte bine pastrate si raman autentice in timp, iar calitatea peliculei nu este grav afectata chiar si dupa o perioada foarte lunga. Astfel, aveti siguranta ca aceste produse vor rezista testului timpului, iar tu vei sta linistit stiind ca lucrarea ta este protejata multa vreme.Pentru orice detalii ne poti contacta mai jos prin email sau telefonic. Sau poate ne faci o vizita in Timisoara.

48 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page